Saalbach-Hinterglemm, Westendorf, Wagrain of Königsleiten

Oostenrijk is misschien wel de bekendste wintersportbestemming in Europa. Er zijn oneindig veel verschillende skigebieden en de gezellige après-ski is erg populair in Oostenrijk. Onze SnowCamps gaan naar verschillende jongerenbestemmingen in de Oostenrijkse Alpen. Wat dacht je van de Ski Amadé met plaatsen als Wagrain en Flachau? Of een wintersport naar het sneeuwzekere Saalbach-Hinterglemm met maar liefst 270 kilometer piste? Lees snel verder.

Saalbach- Hinterglemm is al jaren de topbestemming voor de SnowCamps van SnowMania. Dat deze twee wintersportoorden altijd in één adem worden genoemd is niet vreemd ze delen namelijk een fantastisch wintersportgebied. Het SnowCamp naar deze populaire wintersportbestemming betekent veel pisteplezier en een fantastische après-ski.

Onze reis naar Königsleiten is een van de beste skigebieden van Oostenrijk. Er is een enorm aanbod aan pistes, gezellige restaurants en aprés-ski en de hoogte van het dorp maakt het skiën en boarden zeer sneeuwzeker. De accommodatie ligt direct aan de piste waardoor je een heuse ski-in en ski-out hebt. Deze bestemming is speciaal voor jongeren tussen de 20 en 30 jaar.

Oostenrijk staat bekend om zijn verschillende wintersport gebieden. Het grootste gebied is de Salzburger Sportwelt met plaatsen als Kleinarl, Flachau en Zauchensee. Dit wintersportgebied telt 350 kilometer aan pistes. Ook plaatsen als Ischgl, Lech, Sankt Anton (st Anton) en Westendorf worden goed door de Nederlandse wintersporters bezocht. Van luxe skivakantie tot studentenwintersport, in Oostenrijk heb je het allemaal.

Al onze wintersportreizen naar Oostenrijk zijn inclusief vervoer per Royal Class touringcar, verblijf in een speciaal jongerenhotel, een skipas en Nederlandse reisbegeleiding.

Onze bestemmingen in Oostenrijk

Vanaf € -

Saalbach-Hinterglemm

Met stip onze populairste bestemming in de sneeuw. Gave jongerenhotels, te gekke après-ski en fantastische pistes.

Vanaf € -

Wagrain (Flachau)

Onze nieuwe topbestemming in de Ski Amadé. Modern jongerenhotel direct aan de piste en après-ski.

Vanaf € -

Westendorf

Deze winter nieuw in ons aanbod: een groot jongerenhuis speciaal én alleen voor ons. Inclusief sneeuwbar.

Vanaf € 825

Königsleiten (Gerlos)

Ons eigen Gasthof Edelweisshaus, ski-in, ski-out en bruisende après-ski om de hoek. Speciaal voor 20-30 jaar.

Ga je mee naar de sneeuw?