SnowMania is al jaren dé specialist in het organiseren van wintersportreizen voor jongeren. SnowMania, onderdeel van Dynamic Holland, is begonnen als een organisatie die wintersportreizen organiseerde voor vrienden en familie. Steeds meer mensen wilden bij deze groep aansluiten en zo ontstond er een ‘echte’ reisorganisatie met bestaansrecht.

Inmiddels is Dynamic Holland een volwaardige reisorganisatie die zich richt op verschillende doelgroepen. Zo organiseren wij ook reizen voor singles vanaf 30 jaar . In de zomer en wintermaanden vertrekken wij naar verschillende, actieve bestemmingen binnen Europa. Een reis met SnowMania wordt altijd georganiseerd vanaf het moment dat je in de bus stapt tot thuiskomst. Onze reizen zijn altijd inclusief Royal Class touringcar, verblijf op basis van half- of volpension, een 8-daagse liftpas en enthousiaste Nederlandse reisbegeleiding.

Ons kantoorteam

Wij zijn Sylvia en Noortje. Samen verzorgen wij jullie vakantie. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor aanvullende informatie over een bestemming, de groepssamenstelling, de leeftijden, en alles wat met de reis te maken heeft. Ons werk geeft veel voldoening als jullie vakantie geslaagd is. Zelf houden we ook veel van reizen en wintersport. Sylvia is jarenlang standplaatshostess geweest en Noortje kiest voor lange verre reizen. Tijdens de winter kun je ons zeker langs zien komen op een piste in de Alpen, want tijdens het seizoen zoeken we zelf ook de verse sneeuw op. Nogmaals, bel of mail ons als je iets wilt weten.

Altijd Nederlandse reisbegeleiding

Reizen met SnowMania staat voor een vakantie met veel vrijheid waarin niets moet en veel mag. Ons kantoorteam en de staff ter plaatse neemt alle organisatie voor je uit handen, zodat jij optimaal kunt genieten van je SnowCamp. Onze staff bestaat uit jong volwassenen die aansluiten bij de doelgroep. Zij zijn op de hoogte van de bestemming, kunnen goed omgaan met jongeren en groepen en zijn een kei in organiseren en improviseren.

Ga je mee naar de sneeuw?