SnowMania organiseert elk jaar weer verschillende leuke SnowCamps voor jongeren tussen de 14 & 23 jaar en 20 & 30 jaar. Wist je dat wij altijd € 25 korting geven op onze SnowCamps? Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een leuk reisverslag schrijven.

Atlijd € 25 korting

Wij delen jouw ervaringen en voorpret graag met andere jongeren. Daarom krijg je altijd € 25,- korting als je een leuk reisverslag voor ons schrijft. Bijvoorbeeld over jouw eerste SnowCamp met SnowMania. Ben je nog nooit met ons op vakantie geweest? Schrijf dan op waarom je nu voor ons kiest en waar je het meest naar uitkijkt.

Reisverslag = € 25 korting
Mail je reisverslag (minimaal 500 woorden) naar info@snowmania.nl.


OVERZICHT ACTIEWEKEN

 

Plusweek – Königsleiten

Zoals je van ons gewend bent is de eerste week van het seizoen de plusweek. Een extra uitgebreide week waarin je dagelijks een uitbreiding op je halfpension ontvangt. Zo kun je iedere dag kiezen uit twee verschillende lunchgerechten. Tussen de piste meters door schuif je snel en gemakkelijk aan voor een overheerlijke lunch op ons terras of in het restaurant. Na de lunch sta je binnen een paar minuten weer op de piste voor nog een energieke middag in de sneeuw.

‘s Avonds ontvang je bij het driegangendiner twee drankjes naar keuze. Je kunt hierbij kiezen uit bier, wijn of diverse frisdranken. Daarnaast ontvang je na het diner nog een lekkere kop koffie of thee. Na een lange dag op de pistes is dit heerlijk thuiskomen.

Periode vrijdag 15 december t/m zondag 24 december 2017
Bestemming Gasthof Edelweisshaus, Königsleiten, Oostenrijk
Inclusief Royal Class touringcar, 7 overnachtingen op basis van halfpension, dagelijks keuze uit 2 lunchgerechten, 2 drankjes bij het diner en koffie of thee na, 7-daagse liftpas voor het gehele Zillertal en Nederlandse reisbegeleiding
Prijs 
€825
Boeken? 
Klik hier

 

Skisafari – Königsleiten

Wil jij optimaal gebruik maken van de piste-mogelijkheden in de Zillertal Arena? Kies dan voor de Skisafari-week in Königsleiten, Oostenrijk. Tijdens deze week verdelen we onze piste-kilometers namelijk over maar liefst vier verschillende topbestemmingen. We bezoeken deze week Mayrhofen, Hoch Fügen, de Hintertux gletsjer en natuurlijk ons eigen Zillertal Arena (onder voorbehoud van het weer). De skisafari-weken zijn ideaal voor wintersporters die al eerder in Königsleiten zijn geweest en op zoek zijn naar een uitdagende afwisseling. Deze week is inclusief een 7-daagse liftpas voor de gehele Zillertal en transfers van- en naar de diverse wintersportgebieden.

Periode vrijdag 12 januari t/m zondag 21 januari 2018 en vrijdag 9 maart t/m zondag 18 maart 2018
Bestemming Gasthof Edelweisshaus, Königsleiten, Oostenrijk
Inclusief Royal Class touringcar, 7 overnachtingen op basis van halfpension, 7-daagse liftpas voor het gehele Zillertal, gratis skisafari met gids en Nederlandse reisbegeleiding
Prijs 
€900
Boeken?
Klik hier

Ga je mee naar de sneeuw?